EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

‘El foraster’ presenta el programa de l’Auditori-Teatre de Calldetenes

‘El foraster’ presenta el programa de l’Auditori-Teatre de Calldetenes..
última actualització: 05-09-2016 (12:50)

Clàudia Dinarès
Quim Masferrer barreja un monòleg sobre el poble amb l’anunci dels espectacles fins al desembre

Amb un apoteòsic “Bona tarda, Calldetenes”, Quim Masferrer donava la benvinguda als assistents de l’Auditori-Teatre del municipi que van assistir aquest diumenge a l’original presentació de la programació que s’hi durà a terme de setembre a desembre. L’actor i presentador d’El foraster de TV3, va presentar la nova temporada del teatre amb un espectacle en què el protagonisme el va tenir el públic. Avalat per la seva dilatada trajectòria a dalt dels escenaris, Masferrer va mostrar el seu agraïment al públic de Calldetenes per haver assistit a l’acte explicant que “sense el públic no hi ha teatre, i sense el públic el que fem les companyies de teatre no serveix de res”. Després d’enxampar in fraganti un centellenc fent fotografies i de conèixer uns nuvis vinguts de Malgrat de Mar, li va arribar el torn a l’alcalde del poble Un sorprès Marc Verdaguer, que va ser cridat per l’humorista a pujar a dalt de l’escenari, va confessar que “li havia anat d’un pèl” quedar-se sense entrada.
Masferrer va reprendre el fil de la presentació i va centrar-se en la programació, que es va donar a conèixer a través d’una projecció audiovisual. La nova temporada estarà marcada per les cares conegudes i l’humor. Pedra de tartera de Maria Barbal, Sigue con nosotros del popular Berto Romero o Vremya Musei de la companyia Voltäla són algunes de les produccions que es podran veure. El programa també inclou una nit de monòlegs, la cantada de nadales, els Pastorets i, com ja és habitual, propostes per al públic infantil. Tant és així que el primer espectacle de la temporada serà El retaule del flautista, una producció d’El Trencaclosques que interpretarà el grup infantil de L’Espardenya Teatre. Els més petits també podran gaudir de la 24a edició del Festival de Titelles, que arrencarà el 23 d’octubre i s’allargarà fins a finals de novembre.

Coneguda la programació, l’espectacle va continuar. I contra tot pronòstic, ho va fer de la mà del calldetenenc Josep Pujol, en Jepes. L’actor de L’Espardenya Teatre va sorprendre tant el públic com Quim Masferrer pujant a l’escenari. Un cop a dalt, va aprofitar per parlar d’El florido pensil, una obra amb accent calldetenenc que la companyia estrenarà pròximament en el marc de la festa major. “Per poc que pugui, miraré de venir”, assegurava Quim Masferrer davant de la còmica situació. El que tampoc va deixar escapar l’oportunitat de promocionar la seva obra va ser Marcel Tomàs. L’humorista va enviar un vídeo bussejant a la platja des d’on assegurava estar assajant El Pillo, espectacle d’humor inclòs també a la nova programació.

Presentada la temporada, el foraster va aprofitar l’ocasió per conèixer el públic. Micròfon en mà, va baixar a platea mentre explicava que, igual que en els rodatges del programa que presenta, “parlant amb la gent t’assabentes de coses extraordinàries”. Després de creuar-se amb gent de Centelles, de Vic i de Salt que van declarar-se “fidels seguidors” d’El foraster, Masferrer va ser capaç d’arrencar riures al públic fins a l’últim minut. I amb la mateixa força que Masferrer arribava al teatre, l’humorista acomiadava el públic amb el seu tradicional i esperat “Gent de Calldetenes, sou molt bona gent!”.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal